28 Temmuz 2017 Cuma 15:24
Ağrı'da Trafik Kazası: 1 Ölü!

Ağrı-Hamur karayolu Havalimanı mevkiinde saat 15.00 sularında, aracın takla atması sonucu araç sürücüsü Recep Eroğlu hayatını kaybetti.

Hamur Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yapan Recep Eroğlu, Ağrı-Hamur karayolu Havalimanı mevkiinde aracın tekerleğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olan Recep Eroğlu'nun (30) kullandığı 09 FC 184 plakalı otomobil, havalimanı yolu kent ormanı mevkisinde kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek aydınlatma direğine vurdu.

Kazada, Recep Eroğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay yerine ambulans sevk edildi, yol kısa bir süreliğine trafiğe kapandı. Kazada hayatını kaybeden Recep EROĞLU Evli ve 2 yaşında bir çocuğu vardı. 

Eroğlu'nun cenazesi, Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinden ilk fotoğraflar :

recep eroglu.jpg

agrida-trafik-kazasi-1-olu!.jpg

-agrida-trafik-kazasi-1-olu!.jpg-agrida-trafik-kazasi-1-olu!-001.jpg-agrida-trafik-kazasi-1-olu!-002.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.