30 Mart 2021 Salı 21:01

Ağrı'da Vicdansız Sürücü Küçük Çocuğa Çarparak Kaçtı

Ağrı'da sürücünün çarparak kaçtığı 7 yaşındaki Halil İbrahim yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Ağrı Merkez Erzurum Caddesinde sabah saat 11 :00 sularında yaşanan trafik kazasında yaralanan çocuk ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Bugün saban saat 11.00 da Erzurum Caddesi Şeyh Edebali İlkokulu önünde ki yaya geçidinde meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki Halil İbrahim Şimşek’e çarpan araç kaza sonrası küçük çocuğu bırakarak olay yerinden kaçtı.

Tüm Türkiye de eş zamanlı olarak yaya geçiş üstünlüğüne vurgu yapılan kırmızı çizgi uygulamasının olduğu bugün meydana gelen kazada okul önündeki ışıkların yanmadığı öğrenildi.

Vicdansız sürücünün çarptıktan sonra bırakıp kaçtığı 7 Halil İbrahim Şimşek’in göz kemiği,çene kemiği ve sağ bacağında 2 kırık bulunduğu ve gözetim amaçlı olarak yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 30.03.2021 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.