13 Aralık 2020 Pazar 15:46
Ağrı'da Yangın! Kullanılamaz Hale Geldi

Ağrı'da çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi

Ağrı merkeze bağlı Tezeren köyünde bir evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale gelirken, yangında ev sahibi yaralandı. Saat 22.00'da çıktığı öğrenilen yangında yalnız başına yaşayan Gıyas Kahriman (83) yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, köyün eski muhtarı Gıyas Kahriman yalnız başına ikamet ettiği evde sobadan çıkan kıvılcımlar nedeni ile yangın çıktı.

Kısa sürede tüm evi saran alevleri gören köylüler Ağrı Belediyesine bağlı İtfaiye ekiplerine ihbarda bulundular. Köylülerin müdahale etmeye çalıştığı yangını söndürmek için kısa süre içinde köyde bulunan İtfaiye ekipleri hemen yangına müdahalede bulundular.

Ara ara patlayan tüpler söndürme işlemini zorlaştırsa da yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangından yaralı olarak kurtulan Kahriman, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken ev ise kullanılmaz hale geldi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.