05 Aralık 2020 Cumartesi 23:04
Ağrı'da Yangında Vefat Eden Baba ve 2 Çocuğu Defnedildi

Yangında Vefat Eden Baba ve 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Dün gece Abide Mahallesi Endüstri Caddesinde bulunan müstakil evlerinin ikinci katında ikametlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden Özgür Murat, çocukları Esmanur ve Berat'ın cenazeleri Erzurum Adli Tıp'ta yapılan otopsinin ardından merkeze bağlı Baloluk köyüne defnedilmek üzere getirildi.

Köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan tabutlar köy mezarlığına götürüldü. Yakınlarının sinir krizi geçirdiği defin sırasında cenazeler tek tek mezarlara gömülerek defin işlemi gerçekleştirildi.

Gece 02.30 sularında ikametlerinde çıkan yangını fark eden Baba Özgür Murat, eşi Melek Murat ve iki çocuğunu can havli ile dışarı çıkarmış ve yangında mahsur kalan çocukları Esmanur ve Berat'ı kurtarmak için tekrar alevlerin içine girmişti.

Baba Özgür Murat, yangının tüm evi sarması üzerine dışarı çıkamayarak iki çocuğuyla birlikte feci şekilde can vermişti.

Son Güncelleme: 05.12.2020 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEKİN 2020-12-09 11:29:25

Allah rahmet eylesin