05 Aralık 2020 Cumartesi 22:49
Ağrı'da Yaşayan Vatandaşlar Sokağa Çıkma Yasağına Uydu

Ağrılılar sokağa çıkma kısıtlamasına uydu

2 gün sürecek kısıtlama nedeniyle şehrin en işlek noktaları boş kalırken ilk günde vatandaşların genel itibariyle kısıtlamaya uydukları görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Kasım'da gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından yeni tedbirler açıklamıştı. Alınan tedbirlerde 81 ilde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kararlaştırılmıştı. Cuma günü saat 21.00'de başlayan iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması pazartesi saat 05.00'te sona erecek.

Vali Varol'dan Ağrı Halkına Teşekkür

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Yurt genelinde 2 Gün sürecek olan sokağa çıkma yasağının ilk gününde kurallara uyan Ağrı halkına sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeler ile teşekkür etti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar riayet etti. Kısıtlamanın uygulandığı kentte cadde ve sokaklar boş kaldı

Sokakta sadece polisler, kısıtlama kapsamı dışında kalan sağlık ve işletme çalışanları ile Ağrı Belediyesine bağlı ekipler vardı.

2 gün sürecek kısıtlama nedeniyle şehrin en işlek noktalarından olan Cumhuriyet, Eskivan, Kağızman Caddesi’ndeki yollar boş kalırken sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde vatandaşların genel itibariyle kısıtlamaya uydukları görüldü.

İşyerlerinin kapalı kalmasını fırsat bilen Ağrı Belediyesine bağlı ekipler caddeleri ve işyerlerinin cephelerini ilaçlı suyla yıkayarak dezenfekte etti.

Ağrı Belediyesi Temizlik İşleri Amiri Cevdet Kılıç, yapılan çalışma hakkında şunları söyledi:

Belediye olarak hafta içi her gece bir cadde de gerçekleştirdiğimiz ilaçlı suyla dezenfekte çalışmamızı bugün kentin geneline yaydık. Kısıtlamanın olmasından istifade cadde ve sokaklarla birlikte esnafımızın kapalı olan iş yerlerini, kepenk ve ön cephelerini de yıkayarak temizlik işlemimizi gerçekleştiriyoruz.

Son Güncelleme: 05.12.2020 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.