10 Haziran 2018 Pazar 23:16
Ağrı'da Yaz Spor Okulları Kayıtları başladı

AĞRI’DA İL SPOR MERKEZLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaz spor okullarına kayıtların başladığını bildirdi.

Ağrı’da 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yılda Ağrı’da devam edecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı spor tesislerinde 05 –18 yaş arası gençlere; Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engelliler, Cimnastik, İzcilik, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Vücut Geliştirme, Tenis, Boks, Kick Boks, Satranç, Halter, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme(ücretli) ve futbol olmak üzere toplam 22 farklı branşta ücretsiz olarak verilecektir.

Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını değerlendirmeleri, spor branşları ile tanışarak spor kültürü kazanmaları ve keyifli zaman geçirmeleri adına gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları 29 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. 05-18 yaş arası tüm gençlerimizi kayıt yapmalarını bekliyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.