09 Nisan 2019 Salı 09:21
Ağrı'da Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ağrı Belediye Meclisi 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısı Belediye Başkanımız Savcı Sayan başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Savcı Sayan, "Ağrı'mız için hizmet edecek yeni bir meclis oluştu. Oluşan bu meclis ile birlikte şehrimize yakışır hizmetleri ortak karar alarak buradan çıkmasını ve bundan sonrasında uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum. Ağrı'yı doğunun parlayan yıldızı yapacağız sloganıyla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha konforlu ve daha mutlu yaşayabileceği bir Ağrı'yı meclis üyelerimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

Mecliste belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Meclis'te 1. ve 2. Başkan vekilleri, Meclis Katip üyeleri, Daimi üye, Plan Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Ulaşım ve Trafik komisyonu, Kültür ve Sanat komisyonu yapılan oylama ile belirlendi.

Ağrı Haberleri

Son Güncelleme: 09.04.2019 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.