28 Şubat 2019 Perşembe 08:17
Ağrı'da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Kar Tatili! 5 İlçe daha tatil

Ağrı Merkez ve 5 İlçede Eğitime kar tatili

Ağrı kent merkezi ve bağlı köylerde, olumsuz hava şartları ve etkili olan kar yağışı nedeniyle Valilik tarafından yapılan açıklama ile 28 Şubat eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

Valilik Tarafından Yapılan Açıklama;

'Olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Ağrı merkez e bağlı köylerde, 28 Şubat Perşembe günü eğitime (1) gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel 28 Şubat Perşembe günü idari izinli sayılacaktır.'

Hamur'da Okullar Tatil

Yoğun kar yağışı nedeniyle Hamur merkez ve köy okullarında 28 Şubat Perşembe (bugün) tüm okullar bir gün tatil.

Tutak'da Okullar Tatil

Tutak ilçesinde Yoğun kar yağışı nedeniyle tutak merkez ve köy okullarında 28 Şubat Perşembe (bugün) tüm okullar bir gün tatil edilmiştir.

Taşlıçay'da Okullar Tatil

Taşlıçay ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Taşlıçay merkez ve köy okullarında 28 Şubat Perşembe (bugün) tüm okullar bir gün tatil edilmiştir.

Eleşkirt'te Okullar Tatil

Eleskirt ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Eleşkirt  merkez ve köy okullarında 28 Şubat Perşembe (bugün) tüm okullar bir gün tatil edilmiştir.

Son Güncelleme: 28.02.2019 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.