22 Mart 2017 Çarşamba 11:28
Ağrı'da Yoğun Kar Yağışı Olumsuz Etkiledi

Karayolları 123. Şube Şefliği ekipleri çeşitli iş makineleriyle ile kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kar temizleme aracı operatörü Naci Cancan 3 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.

Yol genişletme çalışmalarına devam ettiklerini belirten Cancan, "Kar rotatifini genellikle yüksek kesimlerde kar ve tipi nedeniyle daralan yolları genişletmek için kullanıyoruz. Güçlü çift bıçağa sahip aracımız, bıçaklarından geçirdiği karı öğüterek 50 metre ileriye fırlatıyor." dedi.

agrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-001.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-002.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-003.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-004.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-005.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-006.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-007.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-008.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-009.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-010.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-011.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-012.jpgagrida-yogun-kar-yagisi-olumsuz-etkiledi-013.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.