30 Aralık 2019 Pazartesi 14:37
Ağrı'da Yoğun Sis

Ağrı'da yoğun sis

​Sabah saatlerinde bastıran yoğun sis tüm kentte etkisini gösterirken binalar siste adeta kayboldu.
Ağrı'da sabah saatlerinde bastıran sis trafikte güçlükler meydana getirdi. Kentte sabah saatlerinde sis yoğunluğu öğle saatlerine kadar etkisini sürdürdü.

Sisten dolayı görüş mesafesi 20 metreye kadar inen kentte araç kullanmak zorunda kalan sürücüler, farlarını ve dörtlülerini yakarak ilerlerken yer yer güçlükler güçlükler yaşadılar.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede gece ölçülen en düşük sıcaklığın sıfırın altında eksi 3 olduğu açıklanırken, gün içinde beklenen sıcaklığın 1 derece olması bekleniyor.

Kentte kar kalınlığı 10 santimetre olan kentte, buzlanma, don hadisesi yanı sıra yer yer pus hadisesinin görüleceği ve sıcaklığın ise mevsim normallerinde seyredeceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.