25 Aralık 2018 Salı 10:01
Ağrı'da Yoğun Sis Şoför ve Yayalara zor anlar yaşattı

Ağrı'da yoğun sis etkili dolu

Görüş mesafesinin düşmesi sürücelere zor anlar yaşattı

AĞRI - Ağrı'da dün gece etkili olan sis nedeniyle 20 metreye kadar düşen görüş mesafesi sürücü ve yayalara zor anlar yaşattı. 


Ağrı'da dün sabah saatlerinde başlayan kar gece yerini sise bıraktı. Yüzüncü Yıl Mahallesi başta olmak üzere kentin büyük bir bölümünde etkili olan sis yaşamı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü kentte şehir merkezi ve çevre yolundaki sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Termometrelerin eksi 7 derece olarak ölçüldüğü kentte bazı cadde ve sokaklarda oluşan buzlanma nedeniyle yayalarda yürümekte güçlük çekti. Gece boyunca etkili olan sis sabah saatlerine kadar devam ettikten sonra etkisini yitirdi.


Sisten olumsuz yönde etkilendiklerini söyleyen Nejdet Kılıç, havanın soğuk olduğunu ve sis nedeniyle yürümekte zorlandıklarını belirti. Kılıç, "Göz gözü görmüyor.4-5 metreden sonrasını göremiyorsunuz. Önümüzü göremiyoruz" dedi.
İhsan Adıgüzel adlı vatandaş ise, sisin kente yaşamı olumsuz etkilediğine değinerek araçların trafikte ilerlemekte zorlandığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.