30 Mart 2018 Cuma 14:11
Ağrı'da Zincirleme Trafik Kazası! 3 İran Aracı Birbirine Girdi!

Ağrı Eleşkirt Karayolu üzerinde, Gürbulak sınır kapısında geçen iran plakalı 3 araç yağışlı havada kaygan zemin olmasıyla birlikte zincirleme trafik kazası yaşadı. İlk belirlemelere göre 4 kişinin yaralandığı kazada 3 aracında İran plakalı olup içindekilerin de İran uyruklu oldukları tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre Doğubayazıt Gürbulak sınır kapısından Türkiye'ye geçen araçların Ağrı-Eleşkirt karayolu mevkinde seyrettikleri ve havanın yağışlı ve yoğun dolu yağışının olması nedeniyle yolların kayganlaşması kazayı beraberinde getirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazaya tanık olan aynı ikamette seyreden araçların yardımıyla birlikte kazazedelere ilk yardım uygulandı. İlk belirlemelere göre olayda 4 kişi yaralanırken, yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi Acil servisine götürüldü. 

Olayla ilgili çalışmalar sürüyor.

OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 30.03.2018 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.