11 Haziran 2017 Pazar 11:54
Ağrı Dağı'nın eteklerinde yaz mevsimi renkleri

Ağrı Dağı eteklerinde renk cümbüşü

Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en yüksek noktası olan 5 bin 136 metre rakımlı Ağrı Dağı'nın etekleri, yaz mevsiminin gelmesiyle oluşan renk cümbüşüyle görsel bir şölen sunuyor

AĞRI - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en yüksek noktası olan 5 bin 136 metre rakımlı Ağrı Dağı'nın eteklerinde, yaz mevsiminin gelmesiyle adeta renk cümbüşü yaşanıyor.

Yılın 8 ayında kış mevsimi şartları yaşanan AğrıDağı, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte farklı renkte açan çiçeklerle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Türkiye'nin çatısı olarak nitelendirilen AğrıDağı, kendisi kadar çevresindeki  büyüleyici atmosferle de ilgi odağı haline geliyor.

Ağrı Dağı'nın zirvesi, pembe ve mor ağırlıklı dağ çiçekleriyle kartpostallık manzara oluştururken, fotoğraf ve doğa tutkunlarını cezbediyor.

agri dagi-eteklerinde-renk-cumbusu.jpgagri dagi-eteklerinde-renk-cumbusu-001.jpgagri dagi-eteklerinde-renk-cumbusu-002.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.