26 Temmuz 2018 Perşembe 12:11
Ağrı'dan Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar

Hac mevsiminin başlamasıyla Ağrı’dan Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla hacca gidecek olan 188 hacı adayı uğurlandı.

Ağrı'da 188 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

Ağrılılar hacca gidecek yakınlarını dualar eşliğinde yolcu etti. Ağrı Müftülüğü tarafından Müftü Sadullah Yıldız (Lise) Camii’nden gönderilecek hacı adaylarına uğurlama töreni düzenlendi. Törene İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, İl Müftü yardımcısı Fatih TAVLAŞOĞLU, kafile başkanı olarak görevli Müftü Yardımcısı Murat SARI, Hac ve Umre Şube Müdürü Kaya Duran ASLAN ve Müftülük personeli katıldı. İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU Törende hacı adaylarının sağ salim kutsal toprakları ziyaret ederek hac ibadetlerini yapıp geri dönmeleri için dua etti.

İl Müftüsü TOPÇU kısa bir konuşma gerçekleştirerek konuşmasında, “Hacılarımız inşallah bu kutsal görevlerini en iyi şekilde tamamlayıp dönerler. Hacılarımızı dualarla uğurlamak için buraya geldik. Allah yollarını açık etsin, hacları kabul olsun, yaşamlarında bir dönüm noktası olsun, annelerinden doğdukları ilk gün gibi günahlarından arınmış bir şekilde yurtlarına, yuvalarına dönmeyi ve hacı olarak kalabilmeyi Yüce Alla nasip eylesin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hacı adayları aileleri ve sevenleri ile vedalaşarak kutsal topraklara doğru yolculuğa çıktılar.

Son Güncelleme: 28.07.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.