17 Kasım 2017 Cuma 10:13
Ağrı Defterdarı Mehmet Tural'a AGC'den Ziyaret

AGC’den Defterdar Tural’a ziyaret

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ağrı Defterdarı Mehmet Tural’ı ziyaret etti.

Defterdar Mehmet Tural’a ziyarette bulunan Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan’a yönetim kurulu üyeleri Ahmet Genç ve Yüksel Aslan eşlik etti. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı görüşmede Defterdar Tural, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Defterdarlık faaliyetleri hakkında bilgi veren Defterdar Mehmet Tural, vatandaşlara hizmet etmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Defterdar Tural, “Patnos’un nüfusu çok fazla olduğu için bide Ağrı’ya uzak olduğu için oradaki vatandaşlarımızın daha rahat şartlarda hizmet almasını sağlamak amacıyla oraya vergi dairesi müdürlüğü açtık. Patnos Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün faaliyete geçmesiyle ilçede vergi bilinci artacak. Mükelleflerimizin vergiye gönüllü uyumu sağlanacak. Bunun yansıması olarak da vatandaşımıza hizmet olarak dönecek olan vergi gelirlerimizde artış meydana gelecektir. Öte yandan mevcut defterdarlık binamızda engelli vatandaşlarımızın kolay şekilde hizmet alması için defterdarlığımızı giriş katına taşıyoruz.

Arkadaşlarla sık sık bir araya geliyoruz, Ağrı’da kalıcı bir şeyler bırakıp arkamızda iz bırakmak istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.