10 Şubat 2018 Cumartesi 16:59
Ağrı Defterdarı Mehmet Tural'dan Mali Müşavirler Derneğine ziyaret

Defterdardan Mali Müşavirlere Ziyaret

Ağrı Defterdarı Mehmet Tural, Ağrı Mali Müşavirler Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa bir süre önce açılan ve ziyaretlerin yeni adresi olan Ağrı Mali Müşavirler Derneğine bugün de Ağrı Defterdarı Mehmet Tural oldu. Dernek Başkanı Cumali Adlik ve dernek üyelerinin katıldığı ziyarette ilin ekonomik sorunları konuşulurken beklentiler hakkında istişareler yapıldı.

Ağrı’da şehrin ekonomik sorunlarının konuşulduğu bir STK’nın olmasının çok güzel olduğunu dile getiren Defterdar Tural, ‘Gerçekten şehir için umut verici bir yer. Şehrin ekonomisini konuşan dinamiklerin bir arada toplanıp konuşması güzel bir olaydır. Sizlere meslek hayatınızda başarıalr dilerim.’dedi

Defterdarımızı ağırlamakta son derece mutlu olduklarını söyleyen Dernek Başkanı Adlik, ‘ Mesleğimizin en önemli isimlerinden olan Defterdarımızın bizleri ziyareti şahsım ve meslektaşlarım için son derece önemli bir olaydır. Kendilerine bu ziyarette dolayı teşekkür ediyorum,’diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.02.2018 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
furkan azat eryılmaz 2018-05-25 13:15:42

vayyy cumali abi hayırlı olsun başkanım maşAllah