06 Mart 2018 Salı 15:39
Ağrı Defterdarlığı Çalışanları Kızılay'a Kan Bağışında Bulundu

Ağrı Defterdarlığı çalışanları Kızılay işbirliği ile Toplumsal duyarlılığı artırmak, kan bağışının önemini vurgulamak ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmak amacıyla Defterdarlığa bağlı Vergi Dairesi,  Muhasebe Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü, Muhakemat Müdürlüğü, Personel Müdürlüğü ve Gelir Müdürlüğü personeli Defterdarlık hizmet binası içerisinde oluşturulan merkezde toplu olarak Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Ağrı Defterdarı Mehmet TURAL, Defterdarlık ve Kızılay Şube Müdürlüğü ile Erzurum Kızılay Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan kan bağışının Ağrı İlinde önemini vurgulamak, Toplumsal duyarlılığı artırmak ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmak amacıyla bundan sonra benzer etkinliklerin içinde Defterdarlık olarak yer alacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.