09 Mart 2017 Perşembe 12:06
Ağrı Defterdarlığından Vali Işın'a Ziyaret

Ağrı Defterdarlığından Vali Işın’a Ziyaret

Vali Işın’a çiçek takdiminde bulunan İl Defterdarı Enterili, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında yapacakları etkinlikler konusunda bilgi verdi.

Hafta boyunca vergi bilincinin geliştirilmesi için kamu kurumları, meslek odaları, basın kuruluşları, eğitim kurumları ve mükelleflerin ziyaret edildiğini kaydeden Enterili, bu kapsamda resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının da yapılacağını bildirdi.

Toplumda  Vergi bilincinin oluşmasının önemine değinen Vali Işın, “Vergi Haftası vesilesiyle, haftanın tüm Ağrılı hemşehrilerimize, Defterdarlık çalışanlarına, alış-verişlerinde belgesini alan tüm bilinçli tüketicilere, tüm mükelleflerimiz ile Muhasebeci ve Mali Müşavirlere için hayırlara vesile olması temennisiyle vergi haftalarını kutluyor, vatandaşlarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

agri-defterdarligindan-vali-isin’a-ziyaret.jpgagri-defterdarligindan-vali-isin’a-ziyaret-001.jpgagri-defterdarligindan-vali-isin’a-ziyaret-002.jpgagri-defterdarligindan-vali-isin’a-ziyaret-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.