09 Temmuz 2021 Cuma 15:57
Ağrı Deva Partisi Haziran Ayı Gündemini Yayımladı!

Haziran Ayı Gündemi

Ülkemizin içine düştüğü ekonomik buhran la birlikte Hukuk’un işlerliğini yitirmesi toplumda büyük bir umutsuzluğa neden olmuş tutarsız politikaları ile mevcut hükümet sorunlara çözüm üretmenin çok uzağında kalmıştır.

Ülkenin içine düştüğü bu durum gayri safi milli hasıladan en düşük geliri alan Ağrımızı da ziyadesi ile etkilemiştir.

Bu noktada Deva Partisi Ağrı İl Teşkilatı olarak sahada vatandaşlarımızla bire bir sağladığımız temaslarla Ağrı’nın sorunları bugüne dek periyodik bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Yine kısa bir süre önce mahalle muhtarlarıyla Ağrı ve mahallelerinin sorunlarını konuşmakve gerekli istişareleri yapmak için bir araya geldiğimiz kahvaltı programımız çok verimli geçmişti.

Muhtarlarımız bu toplantıda mahallelerine hiçbir hizmetin gelmediğini taraflı tarafsız her kesimden eleştiri aldıklarını dile getirmiş ve biz de Deva Partisi olarak bu noktada üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmiştik.

Ağrı Belediyesine hizmet odaklı defalarca başvuru yaptıklarını, bire bir görüşmelerde Belediye Başkanına sorunlar şifai olarak ilettiklerini ifade eden muhtarlarımız birçok defa dilekçe de vermelerine rağmen hiçbir çözüm üretemediğini söylemişlerdir.

Herkesin; hemen hemen her kesimin eleştirmeye, yazmaya, konuşmaya korktuğu konuşanların, eleştirenlere göz dağı verildiği, tehdit edildiği mahkeme koridorlarında bekletildiği, sindirildiği bir dönemde 12 mahalle muhtarının karar alarak Ankara’ya özelde mahallelerinin, genelde ise Ağrı ile ilgili sorunları dile getirmek için gitmeleri böylesi kaotik bir ortamda cesaret isteyen ve alkışlanması gereken bir davranıştır.

Ağrı halkına ve bizlerin payına düşen muhtarları bu onurlu duruşundan dolayı yalnız bırakmamaktır. Deva Partisi Ağrı il Başkanlığı olarak bu cesur davranışlarından dolayı kendilerine kutluyor ve her zaman Ağrı’nın yararına olan bütün çalışmaları desteklediğimizi kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Muhtarların bu ziyaretlerinden sonra ısrarla ifade ettikleri durumun kimseyi şikâyet etmek amaçlı olmadığını Ağrı’ya ve mahallelerine yapılması gereken hizmetlerle alakalı olduğunu söylemelerine rağmen Ağrı Belediyesi ve yönetimi tarafından kendilerine düşman muamelesi yapıldığını bu ziyaretten sonra hedef haline getirildiklerini sudan sebeplerle kendilerine türlü cezalar kesildiğini ifade ettiler.

Bizlerde buradan belirtmek isteriz ki; Ağrı Belediye Başkanlığı olarak yapmadığınız hizmetleri, yerine getirmediğiniz vaatleri, çarçur ettiğiniz kamu kaynaklarını (Savcı Sayan’ın kendi köyüne belediye ve il özel idaresinin araçlarını kullanarak yaptırdığı villa) sırf sizleri ve yapamadıklarınızı eleştirdikleri için hedef tahtasına koyarak sindiremezsiniz.

Sizler sindirmeye çalışsanız da bizler her zaman dik duracağız.

Buradan sizleri uyarıyoruz. Aklınızı başınıza alın ve insanların ekmekleriyle oynamaktan vazgeçin. Tehditvari söylemlerinizi muhtarlarımızdan uzak tutunuz. Daha önce defaatle söylediğimiz gibi hiç kimse kurtarıcı olamaz. Size “takılın peşime “diyen hiçbir siyasetçi başarılı olamaz. Kişiye bağlı siyaset anlayışı ile devam edersek o meşhur deyimle kendi kalemize gol atmaktan öteye gidemeyiz. Sistem önerisi olmayan bir siyasetin yararı olmaz. Ne yapacaksak birlikte yapacağız ve birlikte başaracağız. İlk işimiz şahsa bağlı siyaset sonlandırarak siyaseti halka yaslayan ve halkla birlikte yöneten bir düzen kurmak olacaktır. İlk seçimde köhneleşmiş siyasilere ve partilere kırmızı kartı göstermeliyiz. Artık yorulduk.

Korkma Konuş Ağrı…

Son Güncelleme: 09.07.2021 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.