10 Temmuz 2019 Çarşamba 13:24
Ağrı Devlet Hastanesinde Bıçaklı Kavga! Güvenlik görevlisi yaralandı

Ağrı'da Bıçaklı Kavga 1 Yaralı

Ağrı Devlet Hastanesi önünde bu gün saat 11:00 sıralarında park sorunu sebebi ile çıkan kavgada güvenlik görevlisi Hüseyin BUDAK yaralandı.

Ağrı Devlet Hastanesi Acil önünde çıkan kavgaya park sorununun sebep olduğu öğrenildi. Ağrı Belediyesi Halk Otobüsleri dolmuşlarının hastane önünde park kurallarını ihlal etmeleri ve hastane bahçesinden yolcu almak istemesi üzerine hastane güvenliğinin olaya müdahale ettiği öğrenildi. Güvenlik görevlileri ile dolmuş şöförleri arasında sözlü tartışma başladı.Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada Ağrı Devlet Hastanesi Güvenlik Amiri Hüseyin Budak bıçakla yaralandı.

Kollarına isabet eden bıçak darbeleri ile yaralanan Hüseyin Budak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaya 2019-07-11 18:14:54

hüseyin abi hastanede her işe karışıyor
işinin olmadığı işlere bile bulaşıyor
dolmuşçu hastaları acilin önüne kadar getiriyor
hüsseyin abiden başkası ses çıkarmıyor
yaşlı hasta var yürüyemeyen hasta var adam hastaları acile kadar bırakıyor
kötümü ediyor
hüseyin abi dolmuş şoförüne yumruk attı dolmuşçuda indi hüseyin abiye vurdu hüseyin abide gidip mutfaktan bıçak aldı,dolmuşçu hüseyin abinin elinden bıçağı alıp hüseyin abiye vurdu.durum bu ALLAH kaza bela vermesin.

Avatar
vatandaş 2019-07-12 02:20:04

görevi bu şahsa veren hastane yetkilileri tek suçludur

Avatar
vatandaş 2019-07-12 02:20:57

görevi bu şahsa veren hastane yetkilileri tek suçludur

Avatar
Ağrı 2019-07-12 09:24:48

Demekki her işe herkese karışmayı bağırıp çağırmayı kendine görev yapmış arkadaşlardan,ve mağlesef ilimizde böyle arkadaşları müdür şef falan yapıyorlar ülkenin en başarısız ili olmayacazda ne olacak tanımam iki tarafıda ama manzara bu (kaya arkadaşın yorumu dürüstçe geldi)

Avatar
Yabanay 2019-07-12 14:01:47

Hak etmis bence uyarmak yerine neden bağirip çağiriyor adama

Avatar
Ahmet 2019-07-13 23:01:41

İşin içeriğini bilmeden yorum yapmışlar. Adam acilin önüne ambulansın giriş kapısına dolmuşu yanaştırıyor. Rüşvetle ya da tanıdıkları vesilesiyle kimse ses edemiyor adama adam zaten izbandut gibi bir şey diyene küfür ediyor direkt. Bu güvenlik müdürü adam görevini yapıp adama oraya park etmemesini söyledi dolmuş şöförü ise senin feriştahın gelse buradan gitmem dedi kulaklarımla duydum. Sonra güvenlik amiri rica etti tekrar şöför ise ana avrat küfür etti. Güvenlikçi buna 1 tane yumruk attı. Şöför koltuğun altından pala döner bıçağı çıkartıp güvenlik amirine ölümüne daldı. Bu ne biçim iş o şoför hem ahkam kesip ambulansın yerinde yolcu alıp bindiriyor hem otobüste pala taşıyor. Adamın akli dengesi yerinde değilmiş diyorlar. Madem böyle kardeşim bu adam nasıl halk otobüsü sürebiliyor?

Avatar
Mustafa 2019-07-13 23:04:04

İşinize geleni yayınlıyorsunuz güvenlik amirinin bir suçu yok tamamen psikolojisi bozuk şoförun suçu bu

Avatar
Memo 2019-07-13 23:16:31

Halk otobüsünde pala taşıyan adam kimsenin dikkatini çekmiyor mu? Hepimizin çoluğu çocuğu var. Ben bu şoförü tanıyorum ambulansın yerini işgal ediyor her seferinde ses edemiyor kimse çünkü hastanenin yarısından çoğuyla akraba. Bu amir iyi yapmış ses çıkarmış. Ben duydum şöför dedi feriştahın gelse beni buradan çıkaramaz ana avrat küfür etti amire. Amir buna yumruk atınca koltuğun altından döner bıçağı çıkardı ölümüne saldırdı adama