11 Ocak 2021 Pazartesi 23:46
Ağrı Doğa Kolejinden Ağrıda Haber’e Ziyaret

Ağrı Doğa Kolejinden Ağrıda Haber’e Ziyaret

Ağrı Doğa Koleji Kurucu Müdürü Engiz Eskin’in selamı ile yönetim kurulu üyeleri Nurettin Allahverdi, Osman Kaya ve İlhan Altan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ağrı’da Haber sitesi imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'ı ziyaret ederek tebrik ve iyi niyet temennilerinde bulundular.

Ağrı doğa Koleji yönetimi Gazetecilik mesleğinin zor şartlar altında zaman kavramı olmaksızın icra edilen kutsal bir meslek olduğunu belirterek Ağrıda Haber ailesi başta olmak üzere tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz dediler.

Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette eğitim camiasında yaşadığı sorunlar ve Ağrı doğa Kolejinin ilimizde yürüttüğü faaliyetler konuşuldu.

Ağrı’da Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Yüksel Aslan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ağrı Doğa Koleji camiasına teşekkür etti.

Ziyaret hediye takdimi ve Hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Son Güncelleme: 11.01.2021 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.