02 Ekim 2018 Salı 16:12
Ağrı Doğubayazıt Karayolunda Kaza! 2 Ölü 2 Yaralı

Ağrı Murat köyü çıkışında seyreden Transit, Ağrı-Doğubayazıt karayolu yol yapımında çalışan kamyona çarptı. Gerçekleşen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Ağrı Doğubayazıt karayolunda çalışan hafriyat kamyonuna çarpan transit araç, hurdaya döndü. Olaya tanık olan vatandaşlar hemen 112 Acil Servis ekiplerine ve 110 Acil İtafiye kurtarma ekiplerine haber verdi.

İtfaiye kurtarma ekip müdürü Akın Karaman: "Olay yerine vardığımızda 2 şahıs vefat etmişti. Diğer yaralıları sıkıştığı yerden kurtararak Acil Sağlık Ekiplerine teslim ettik. " dedi.

Hurdaya dönen araç şoförü ve yanında bulunan kişi hayatını kaybederken arkada bulunan diğer iki kişi yaralandı.

Yaralılar Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Son Güncelleme: 02.10.2018 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2018-10-02 17:36:49

Bu kazada itfaiye Müdürü yalan söylemiştir can Pazar’ı yaşanırken ikidebir elini atıp fotoğraf çektirdi kazada ve kurtarmada hiç anlamamaktadır sadece yalakalık yapıyor kendi personelide bu işin farkında

Avatar
Mehmet 2018-10-02 20:06:01

Bu elim kazada hayatını kaydedenlere rahmet yaralı olanlara acil şifalar yakınlarına başsağlığı diliyorum ne yazıkki bu olayda gördümki Ağrı itfaiye Müdürü tam bir beceriksiz ve yalaka insanlar can kurtarma derdinde iken arkadaş fotoğraf çektiriyor nasıl mantalite anlayamadım Allah ağrılılara yardım etsin yazık