17 Şubat 2017 Cuma 21:31
Ağrı Donuyor -31 Derece Soğuk

Kentte etkili olan kar ve soğuk hava nedeniyle, bazı vatandaşlar soğuktan korumak için araçlarının üzerine battaniye örttü.

Hamur ilçesinde de soğuk hava nedeniyle bazı araçların yakıt deposu dondu.

Yakıt deposu donan tır sürücüsü Ali Yaseren soğuk havadan dolayı mazotun donduğunu söyledi.

İki gündür yollarda perişan olduğunu belirten Yaseren, "Arkadaşlarımızın yardımı ile aracı çalıştırdık. Bu soğuklar bizi aşırı derecede etkiliyor. Mecburen aracın içinde yatıp kalkıyoruz. Yapacak bir şey yok. Çalışmak mecburiyetindeyiz." dedi.

Ağrılı Adem Toptaş ise soğuk havaya alışık olduklarını belirterek, "Bu sene kış mevsimi biraz daha çetin geçiyor. Şubat ayının sonuna kadar, yani cemreler düşene kadar bu soğuklar devam edecektir. Acil işlerimiz dışında evden çıkmamayı tercih ediyoruz." diye konuştu.

agri-donuyor--31-derece-soguk-.jpgagri-donuyor--31-derece-soguk--001.jpgagri-donuyor--31-derece-soguk--002.jpgagri-donuyor--31-derece-soguk--003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.