29 Ekim 2018 Pazartesi 18:17

Ağrı Dörtyol Kavşağı'nın üst kısmı bugün itibari ile trafiğe açıldı. Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın katılımıyla açılan kavşaktan ilk geçişi Vali Süleyman Elban makam aracı ile yaptı.

Ağrı Belediyesi tarafından Yeni Van Caddesi ve Kağızman Caddesini birbirine bağlayacak 210 metrelik battı çıktı (altgeçit) projesinin birinci ayağı tamamlandı. Yaklaşık olarak 90 gün süren çalışmada sonlara gelindi. Proje hayata geçirildi ve bugün projenin üst kısmı trafiğe açıldı.

Ağrı Valisi Süleyman Elban bugün saat 15:00 sularında projeyi yerinde inceledi. Altgeçit'in durumunu inceleyen çalışanlardan bilgi alan Vali Elban şimdilik üst kısmının trafiğe açıldığını ve tamamen 1 hafta sonra bütün altgeçitin trafiğe açılacağını belirtti.

Çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra Cumhuriyet Caddesine geçerek orada da incelemelerde bulundu. Projenin seçimlerden önce biteceğini belirten Süleyman Elban sağlam malzemelerle doldurduğunu ve ışıklandırmanın yapılması ile de biteceğini belirtti.

Tekrarda Altgeçit inşaat alanına gelen Vali Süleyman Elban vatandaşlar ile biraraya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Altgeçit'in üst kısmının tamamlanması ile beraber açılışı yapmak üzere makam aracı geldi.

Makam aracı ile altgeçiti trafiğe açan Ağrı Valisi Süleyman Elban vatandaşların alkışları eşliğinde ve konvoy oluşturularak ilk geçişi gerçekleştirdi.

Ağrı'da Haber ailesi olarak ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Son Güncelleme: 29.10.2018 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice sarı 2018-10-29 18:41:17

Bir vatandaş olarak yapılan alt geçidin sağlıklı olmadığının farkına vardım giriş kolonlarının çok ince sağlıksız yapıldığının gözle görülür derecede göze baktığı kolonlarının kaç yıl dayanıklı olacağı meçhul RABBİM yardım etsin