29 Ekim 2018 Pazartesi 13:42
Ağrı Dörtyol Kavşağı Trafiğe Açılıyor

Agridahaber.com/Özel Haber

Ağrı Merkez'de bulunan Dörtyol Kavşağının, trafiği rahatlatmak açısından, battı-çıktı (altgeçit)'ya çevrilmesi projesi bitim aşamasında. Çalışmaların sona geldiği aşamada altgeçit bugün saat 15:00'da Vali Süleyman Elban'ın katılımıyla trafiğe açılıyor.

Ağrı Belediyesi tarafından Yeni Van Caddesi ve Kağızman Caddesini birbirine bağlayacak 210 metrelik battı çıktı (altgeçit) ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlanmıştı. Yaklaşık olarak 90 gün süren çalışmada sonlara gelindi. Proje hayata geçirildi ve bugün saat: 15:00'dan itibaren trafiğe açılıyor.

Bugün altgeçitin asfaltlama çalışması sürüyor. İkinci kat asfalt çekilen altgeçitin bugünden itibaren trafiğe açılacağı bildirildi. Ağrı Valisi ve Belediye Başkanvekili Süleyman Elban'ın katılımıyla bugün saat: 15:00'da açılış yapılacak.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanvekili Süleyman Elban bu proje için, yaklaşık iki, iki buçuk ay sonra altgeçitin bir kısmı trafiğe açılacak demişti.

Son Güncelleme: 29.10.2018 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Daştan 2018-10-29 18:23:19

Hayırlı,Uğurlu olsun inşAllah.