07 Mayıs 2021 Cuma 22:10
Ağrı düzenlenecek olan 2'nci Foto Safari etkinliği ile tanıtılacak

Ağrı, düzenlenecek olan 2'nci Foto Safari etkinliği ile tanıtılacak

Kentin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin tanıtılması için 21-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ödüllü Foto Safari etkinliğinde Türkiye geneli çok sayıda fotoğrafçının katılması bekleniyor.

Ağrı Valiliği koordinesinde Kültür Turizm İl Müdürlüğü, Ağrı Belediyesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Proje ve Koordinasyon İl Merkezi ve Foton Derneği tarafından düzenlenen ve katılımcıların ücretsiz katılacakları yarışmada Ağrı ili, ilçeleri ve köylerinin yaşam ve doğal dokusunun belgelenmesi, tarihi dokusunun bilinirliğinin artırılması ve doğal güzelliklerinin tanıtımı amacıyla yapılıyor.

Yarışmacılar düzenlenecek 2'nci Foto Safari etkinliği kayıtları için 6 Mayıs günü http://www.agrifotosafari.com adresinden müracaatlarını gerçekleştirecekler. Ödüllü yarışmanın son başvuru tarihi ise 14 Mayıs tarihinde alınacak.


Fotoğraf sanatçıları Ağrı'da buluştu
Her yarışmacının 10 eser ile katılabileceği Foto Safarinin Jüri üyeleri arasında tanıdık simalar yer alıyor. Fotoğraf sanatçıları Coşkun Aral, Ali İhsan Öztürk, Mustafa Seven ve Tahin Helvacı gibi simaların bulunduğu 9 kişilik jüri üyesi, fotoğraflar ile ilgili değerlendirmeyi 23 Mayıs tarihinde yaparak sonuçları ve dereceye girenleri belirlemeleri bekleniyor.

Yarışma sonucunda birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncüye de bin 500 lira ödül verilecek. Mansiyon ödüllerine 500 ve sergileme ödüllerine ise 250 TL verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.