18 Aralık 2018 Salı 19:31
Ağrı Eğitim-Bir-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

Ağrı Eğitim-Bir-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa’nın katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi, genişletilmiş il divan toplantısını Mehmet Salih Akdoğan Toplantı Salonu’nda yaptı. Şube yönetimi, denetleme ve disiplin kurulu, KYK ve üniversite temsilcilik yönetimi, kadınlar komisyonu üyeleri, ilçe temsilcilik yönetimleri ve Genç Memur-Sen yönetiminin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Abdurrahman Aslan: "Eğitim-Bir-Sen olarak delege, ilçe temsilciliği ve şube seçimleriyle bir kez daha yenilendik. Aramızda güven tazeleyen, ilk defa emaneti devralan arkadaşlarımız var. Yeni ve yeniden seçilen tüm arkadaşlarıma selam olsun. Bugün burada uhuvveti, nezaketi, asâleti ve adâleti ilke edinen teşkilatın öncüleri olarak. Türkiye Genelinde Dört aylık rekabet süreci sona erdi, artık dört yıllık refâkat dönemi başlamıştır. Haklıyı güçlü kılmak düsturuyla çıktığımız bu yolda, bu salonun bu kadar dolu olması bizlere düşen sorumluluğu bir kat daha artırmıştır. Yeni bir dönemin başında sizlerden almış olduğumuz güçle ve sendikal duruşumuzla mazlumun ve mağdurun güçlü sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

Şube başkan vekili ve Memur-Sen Ağrı İl Başkanı Süleyman Gümüşer: " Üyelerimizden aldığımız güçle önemli kazanımlar elde ettik, birçok sorunun çözümünü sağladık. Önümüze konulan engelleri aşarak, yasakları kaldırarak, sorunlara çözümler üreterek bugünlere geldik. Birlik olmadan, dayanışmadan, el ele vermeden, çalışmadan, mücadelede etmeden başarılı olmak, mesafe almak mümkün değildir. Sendika olarak, mücadele ederek, emek harcayarak, alın teri dökerek kazandık, kazandırdık. Onun için kazanımlarımıza sahip çıkmalı, yaptıklarımızı değersizleştirmeye çalışanlara fırsat vermemeliyiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa ise yaptığı konuşmada: "Türkiye'nin en diri, en heyecanlı ve en omurgalı teşkilatıyız. Biz kurulduğumuz günden bu güne kadar hiç kimsenin gücü üzerinde vesayet uygulamadık. Kendi üzerimizde de hiç kimsenin vesayetini kabul etmedik. Her zaman özgün bir duruşumuz, millet adına kaygılı bir anlayışımız, iyiliğin ve kardeşliğin bu ülkede yeşermesi için bir mücadelemiz oldu. Biz adaleti herkes için bir teminat bildik. Biz her zaman mazlum için kol kanat gerdik. Biz her zaman nerede ihtiyacı olan birisi varsa, acının ve gözyaşının, ten rengi, inanç rengi olmaz diyerek herkese el uzattık. Hakkın ikamesi için nefes tükettik. Hakikat için bedel ödeyip, çile çektik. O yüzden biz aynı devasa gövdenin üzerinde birbirine kenetlenmiş elleriz. Geldiğimiz bu günde dünden aldığımız kamburlarımız var. Eğer bu gün geldiğimiz bu noktayı yeterli görürsek, aslında aşmamız gereken daha büyük engelleri aşamayacağımız atalete sürüklenebiliriz. O yüzden bugün geldiğimiz bu nokra bizim için büyüklüğümüzün tescili olmakla birlikte sorumluluğumuzun ağırlılığının da bir cüssesi olduğunu ihmal etmeden hep birlikte el ele omuz omuza daha yürümemiz gereken çok uzun bir yolculuğumuzun olduğunu biliyoruz." dedi. 

Yapılan konuşmalar sonunda Şube başkanı Abdurrahman Aslan tarafından  Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa'ya ve üç dönem boyunca şube başkanlık görevini yürüterek büyük emek sarf etmiş olan Süleyman Gümüşer'e plaket takdim edildi. 

Toplantı iyi dilek ve temenniler eşliğinde aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 19.12.2018 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-12-18 19:50:05

Bunca insanın ahını almak.liyakatsiz insanların idareci olarak atanmasini sağlamak.sınavlarda torpili ayakta tutmak va ondan sonrada çıkıp edebiyat yapmak veya din ticaretini yapmak helal.Yaşasın Eğitim Bir Sen