01 Aralık 2019 Pazar 13:29
Ağrı Emniyet Müdürlüğünden Serebral Palsi hastası Özcan Sürpriz

Özcan'ın Ablasından Gelen Mektup

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü adresine gelen e postada; Serebral Palsi hastası 12 yaşındaki Özcan Dayanmaz’ ın ablası Sibel Dayanmaz’ ın yazdığı mailde kardeşinin polisleri çok sevdiği polislik mesleğine ve polislere duyduğu hayranlık sebebiyle polislerle bir gün geçirmek istediğini doğum günü olan 25/11/2019 günü sizinle bir gün geçirirse çok mutlu olacağını iletmişti.

Özcan'a Doğum günü Sürprizi

Böyle bir isteği reddetmeyen Ağrı İl Emniyet Müdürümüz Nihat Özen, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil Şube Müdürlüğü personeli ve trafik ekip aracıyla ile birlikte evinde ziyaret etti.

Özcan Dayanmaz’ ın doğum gününde mutlu olması polis-halk ilişkilerini geliştirmek amacıyla yapılan etkinlikte; beraber bir gün geçirildi, doğum günü pastası kesildi, Trafik ekip aracında gezdirildi, telsiz kullandırıldı ve doğum günü hediyeleri verildi.

Son Güncelleme: 01.12.2019 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.