16 Nisan 2020 Perşembe 21:44
Ağrı Emniyetinden Pazar Yerlerinde Sosyal Mesafe Denetimi

Ağrı Emniyeti Müdürlüğü bünyesinde görev alan , Polis memurları ve Özel Güvenlik görevlileri işbirliği ile şehrin farklı mahallelerinde kurulan pazar yerlerinde denetim yaptı.

Pazar yerlerinde pazarcılara ve alışveriş yapan vatandaşlara sosyal mesafe kuralları hatırlatılırken, esnaf ve vatandaşların toplu alanlarda maskesiz dolaşmaları uyarısında bulundu.

Ağrı Emniyeti ayrıca sosyal mesafe kuralları uymayan ve maskesiz pazar yerlerine girişlerede izin verilmedi. 

Ağrı Emniyet müdürlüğü Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımda;

İlimizde Pazar yerleri, polisimiz ve özel güvenlik ile birlikte kontrol ediliyor. Pazar' da esnaf sayısına göre vatandaşlar içeri alınarak sosyal mesafe kuralı hatırlatılıyor.

Maskesiz hiçbir pazar esnafı ve vatandaş pazar alanı içerisine alınmıyor.

#BirlikteBasaracagiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin çelebi 2020-04-19 02:34:51

Maske bulamıyorum eczanelerden satış yasak Pitt den istedim 15 gün oldu gelmedi e devletten talep ettim sms kodu gelmedi dışarı çıksam yasak ceza yerim ben diyabet ve yüksek tansiyon hastayım geçen hafta anjiyo oldum ilaçlarımı yazdıramıyorum alamıyorum mağdur oldum maske için yardım bekliyorum 0544 384 06 04 aciiiil