02 Aralık 2019 Pazartesi 16:11
Ağrı-Erzurum Karayolu'nda Kar Yağışı! Onlarca Araç Kaza Yaptı

Sürücüler kara hazırlıksız yakalandı

​Ağrı'da 3 gündür etkili olan yağmur yerini bugün kara bıraktı. Kara hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı.

Ağrı'da 3 gündür aralıksız bir şekilde yağmur devam ediyor. Yağışlar bugün karla karışık yağmur şeklinde devam etti.

Ağrı-Erzurum Karayolu'nda meydana gelen kar yağışından dolayı birçok araç kontrollerini sağlamayarak yoldan çıktılar. Meydana gelen kazalarda ölüm ve yaralanmaların olmadığı öğrenildi.

Meteoroloji Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Erzincan çevreleri, akşam kadar Erzurum, Kars, Ardahan çevreleri, gece saatlerine kadar ise Ağrı, Iğdır çevresinin aralıklı yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma, don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklendiği belirtildi.

Bölge genelinde ise hava sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyret etmesi bekleniyor.

Kar yağışının bölge genelinde aralıklarla yağmasının devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.