09 Şubat 2017 Perşembe 09:33
Ağrı Erzurum Karayolunda Yoğun Sis Uyarısı

Eleşkirt ilçe merkezinde de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Araçların kontrollü geçişine izin veren trafik ekipleri, yollarda güvenlik önlemi alarak sürücüleri sis ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Sürücülerden Ümit Yayla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum istikametine doğru gideceğini ancak görüş mesafesinin çok düştüğünü belirterek diğer sürücülere uyarı yaptı.   

Sinan Yazıcı da Ağrı'dan geldiğini ve yolda yoğun sis olduğunu ifade ederek, "Sürücüler çok dikkatli ilerlesinler. Yoldaki sis oranı daha yüksek olduğu için sis lambalarını yaksınlar." dedi.

 

agri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-uyarisi.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-uyarisi-001.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-uyarisi-002.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-uyarisi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.