04 Temmuz 2019 Perşembe 11:25
Ağrı Eski Seferberlik Binası Kur'an Kursu olarak hizmete açıldı

Eski askeri seferberlik binası Kur'an Kursu oldu

Ağrı'da Abide Mahallesinde bulunan ve İl Müftülüğüne tahsis edilen eski Askeri Seferberlik Binası, Hayırsever vatandaşın desteği ile onarılarak Kur'an Kursuna dönüştürüldü.
Yapılan bakım ve onarım işlemlerinden sonra 4-6 yaş grubundaki çocukların Kur'an-ı Kerim öğreneceği kursun açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

Zeki Aydemir isminin verildiği Kur'an Kurusunun açılış programına Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Jandarma Komutanı Tuğ General Cemil Lütfü Özkul, İl Müftüsü Tandoğan Topçu ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Tandoğan Topçu'nun okuduğu duanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ile Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, İl Müftüsü Tandoğan Topçu ile birlikte Kur'an Kursunu gezdiler.

Kur'an Kursu hakkında İl Müftüsü Topçu'dan bilgi alan Vali Elban ve beraberindekiler kursta eğitim alan çocuklarla sohbet ettiler.

Açılışın ardından yapılan ikramlardan sonra program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.