15 Ağustos 2018 Çarşamba 16:50
Ağrı ESOB Başkanı Hayati Aydemir'den Esnaflara Ekonomiye Güven Çağrısı

Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayati Aydemir yaklaşan Kurban Bayramı ve Türkiye'ye yaşatılmak istenen suni kur dalgalanmalarına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayati Aydemir açıklamasında:

"Muhterem Ağrılılar ülkemizin içinden geçtiği bu sancılı sürevci birlik ve beraberlik içinde hep birlikte atlatacak güce sahip olduğumuzun bilinciyle hepinizin Mübarek Kurban Bayramını şimdiden kutluyor ve bayram öncesi esnaflarımıza ve sizlere bu erdemli duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.

Dış mihrakların ülkemize karşı başlatmış olduğu ekonomik savaştan dolayı son bir haftadır döviz kuru üzerinden halkımız demoralize edilmek istenmekte piyasalar da belirsizlik sendromu yaşatarak korkutulmak istenmektedir.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki gece yarılarında dış odakklı yapılan müdahaleler sebebiyle değişen kur suni bir şükselişten ibarettir ve İnşallah milletimiz bu basiretli duruşu ile bu badireyi de atlatacak ferasettedir.

Bu sebeple bizle inancımızın en önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramında bu şer güçlerin suni porvakasyonları ile moralimizi bozmayacak, bayramımızı bayram tadında yaşamaya devam edeceğiz. Ağrılılar kurbanlarını kesecek, bayram alışverişini gönlünce yapacak ve piyasalarda ekonomik bir durgunluğa mahal vermeyerek yaratılmak istenen suni çalkalanmanın yolunu kesecektir.

Esnaflarımız bugün itibari ile önü alınmış sekteye uğratılmış bu hain girişim karşısında dirayetlerini kaybetmede alışverişlerini sürdürsün, stokçulara fırsat vermesin, vatandaşlarımız gönüllerince bayram hazırlıklarını yapsın, çocuklarını sevindirsin, kurban ibadetine sırt dönmesin.

Mümkün olduğunca yerli üretime destek vererek ülkemiz ekonomisinede destek sağlasın.

İnşallah bu oyun da bertaraf edilecek ve bizler huzur icçinde Kurban Bayramımızı bayram tadında yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Allah Devletimizin ve Milletimizin yanında olsun." diyerek Ağrı halkını ve esnafını, bayram öncesinde, piyasalarda ki bu dalgalanmanın sebebiyle rahat etmesini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.