11 Şubat 2020 Salı 15:46
Ağrı Genç Kızılay Gönüllüleri Elazığ'da Görevi Devraldı

Elazığ Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Genç Kızılay bölgede adeta seferber oldu.depremin ilk anından itibaren sahada olan gönüllü desteğe Ağrıda dahil oldu.

Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hizmet veren gönüllüler, aynı zamanda bölgede özellikle çocuklar ve depremzedelerin psikolojik travma yaşanmasının önüne geçmek için çocuklarla yakından ilgileniyor.

Kent meydanında yemek dağıtımına destek veren gönüllüler aynı zamanda gıda kolisi paketleme, kıyafet ayırma, depo düzenleme gibi birçok konuda destek sağlamaya devam ediyor.

Türkiye'nin bir ucundanAğrıdan gelerek depremzede çocuklarla basketbol, futbol ve yakan top gibi çeşitli oyunlar oynayan gönüllüler, zaman zaman da onlara hediyeler vererek gönülleri fethetti.

Ağrıdan giden gönüllüler ; Elâzığ ve Malatya’ya bizler görevi devralmak için geldik birçok ilden gelerek günlerdir burada olan arkadaşlarımız vardı şimdi bizde ağrı genç Kızılay olarak sahada ailelerin ve çocukların yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu bir kardeşlik ve merhamet görevidir depremin ilk anından itibaren Ağrıda ki tüm herkesin kalbi, gönlü ve duaları Elâzığ ve Malatya’nın yanındadır’ dedi

Gönüllüler ayrıca Elâzığ’a gelme sürecinde bizlere destek veren Ağrı belediye başkanı sayın savcı Sayan’a ve Ağrı ile özel idaresine çok teşekkür ederiz dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.