21 Kasım 2016 Pazartesi 17:18
Ağrı Gençlerbirliği Spor Başkanını Seçti!

Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genel Kurul'da tek aday olan Aslankılıç, kulüp delegelerin tümünün oyunu alarak kulübün yeni başkanı oldu.

Genel Kurul'da divan başkanlığını Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, katip üyeliklerini ise Cihat Yıldırım ile Güven Sorguç yaptı.

Seçimin ardından konuşan Aslankılıç, Ağrı'da spora ve kulübe hizmet eden herkese teşekkür ederek, "Ağrı Gençlerbirliği Spor, sezonluk bir takım değil. Ağrı'nın gündeminde yer alan hatta gündemini belirleyen takımlardan biri. Bu kulübün her hareketinin Ağrı tarafından takip ediliyor olması, kulübün kalitesini ortaya koyuyor. Biz de takımı Ağrı'da her kesimin destek verebileceği bir yapı haline getirerek başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Hedeflerimiz büyük. İnşallah hedeflerimizi yönetim kurulumuzla kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü eski Başkanı Mahmut Yıldırım ise kulüpte yeni bir heyecanın olması için görevi bıraktığını dile getirerek, her zaman kulübün yanında yer alacağını ve destekçisi olacağını söyledi.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü As Başkanı Dinçer Bulut da geçen yıl Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ettiklerinde Ağrı futboluna kattıkları heyecana dikkat çekerek, "İnsanlar hala Ağrı Gençlerbirliği Spor taraftarı olarak kalıyorsa, bu iyi bir iş başardığımız anlamını taşıyor." dedi.

 

agri-genclerbirligi-spor-baskanini-secti!.jpgagri-genclerbirligi-spor-baskanini-secti!-001.jpgagri-genclerbirligi-spor-baskanini-secti!-002.jpgagri-genclerbirligi-spor-baskanini-secti!-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.