06 Ocak 2018 Cumartesi 14:53
Ağrı Gençlik Merkezi 2017 yılı Değerlendirme Toplantısı

2018 yılında da yapılması hedeflenen projelerinde ele alındığı toplantıya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gençlik Merkezi Müdürü M.Nuri Okan ve Gençlik Liderleri katılım sağladı.

2017 yılını dolu dolu programlar kapsamında geçirdiklerini belirten Alp, 2018 yılında elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor. Bilindiği üzere il ve ilçe Gençlik Merkezlerinde geçen yıllar içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarımız herkes tarafından olumlu karşılanmıştır. 2017 yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgi veren İl Müdürü Alp; Şehirler ve Kültürler projemizde 700 gencimizi çevre il ve ilçelerimize gönderdik. Bakanlığımızın açtığı yaz kamplarında 150 gencimizi Muğla,İzmir,Kuşadası, Mersin, Kırşehir,Hatay, Bolu, Kastamonu, Trabzon, Osmaniye Gençlik Kampları gibi deniz ve doğa kamplarına gönderdik. Gençlik Merkezim her yerde projesi kapsamında 200 gencimizi gençlik merkezimizde ağırladık. Gençlik Merkezimize gelemeyen köy okullarına Gençlik Merkezimizi taşıdık. Mobil Gençlik Merkezi projemizde ise 2 bine yakın gencimizi Gençlik Merkezimiz faaliyetlerinden faydalanmalarını sağladık. Ücretsiz olan 22 ayrı kurslarımızda ve atölye çalışmalarımızda 3 bine yakın genç ve halkımız katılım sağladı. Düzenli olarak yaptığımız İyilik Ağacı projesinde 30 ailemiz faydalandı. Kitap okuma alışkanlığı devam ettirebilmek için “Kitap Okuma Halkası” programı kapsamında bin 150 gencimize ulaştık. Anne Kız Kuran Kursunda projesi ve Gençler Sabah Namazında Buluşuyor projeleri kapsamında 1000 gencimiz sabah namazında buluştu. Kod Adı 2023 projesi kapsamında 80 gencimize ulaştık. Bu projelere katılım sağlayanların sayısını arttırmak için 2018 yılında daha kapsamlı çalışmamız gerekiyor. 2018 yılı itibariyle Gençlik Merkezimizde aktif olarak faydalanan genç sayısı 13 bin 175 olduğunu belirten Alp, bu sayısı arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2017 yılı ve öncesinde yapılan tüm proje ve programlar 2018 yılında da aralıksız devam edilecektir.

Geleceğimiz olan gençlerimizi Gençlik merkezlerimize kazandırmamız gerekiyor. Umut ediyorum ki tüm personellerimizle birlikte 2018 yılında da birçok başarılara imza atacağız. Tüm ekibime yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program sonunda ücretsiz spor kurslarına gelen çocuklarla sohbet eden İl Müdürü Alp, sporculara ve antrenörlere başarı dileklerinde bulundu.

Son Güncelleme: 06.01.2018 06:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.