05 Nisan 2020 Pazar 12:44
Ağrı Gençlik Merkezi Gönüllüleri Ürettikleri 200 maskeyi teslim etti

Ağrı Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi personel ve üyeleri kendi imkanları ile ürettikleri 200 siperli maskeyi, Ağrı İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etti.

Ağrı Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Nuri Okan yaptığı açıklamada, fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız için kollarımızı sıvadık dedi.

Okan açıklamasında şunları kaydetti:

“Gençlik Merkezi çalışanları ve Gönüllü Gençlerimizle birlikte, Uzman Doktorlarımızın talepleri doğrultusunda ilk etapta yaklaşık 350 tane maske ürettik. 200 âdetini bugün itibariyle İl Sağlık Müdürlüğümüze teslim ettik.

İnşallah önümüzdeki günlerde toplamda 1000 adet olacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karınca kudretince çalışanlarımız ve gençlerimizle birlikte sağlık çalışanlarımıza destek oluyoruz.

Şu mesajı da vermek istiyoruz; Kıymetli Ağrılı hemşerilerimiz ne olur kendiniz ve sevdikleriniz için EVDE KALIN.''

Gençlik Lideri Cihangir Aslan'da Yaptığı açıklamada:

"Ülkemizin içinde bununduğu zor sürecin bir an önce atılması için ulusal bir mücadelenin verilmesi gerektiğine bunun için herkesin taşın altına elini bırakması gerekiyor bizler gönüllü olarak gençlik merkezinde günlük 300 adet maske üretimi gerçekleştiriyoruz. Coronavirüs mücadelesinde en önde saf tutan sağlık çalışanlarımızın bir nebze de olsa yanında olmak bizleri mutlu etmektedir." 

Ağrı İl Sağlık Müdürü Ufuk Kurnaz, desteklerinden dolayı Ağrı Gençlik Merkezi üyelerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 05.04.2020 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.