24 Kasım 2017 Cuma 14:47
Ağrı Gençlik Merkezinden İşçilere Çay İkramı

Ağrı’da kaldırım çalışmaları sırasında, dondurucu soğukta çalışan işçilere Ağrı Gençlik Merkezi tarafından çay ikramı yapıldı.

Ağrı Gençlik Merkezi sosyal ve kültürel faaliyetleri yanı sıra vatandaşlara da yardım etmeyi ihmal etmiyor. Şehir Merkezinde ki kaldırım taşları onarımında ve yapımında çalışan işçilerin sıcak çay ihtiyacını karşıladı.

Gençlik Merkezi önünde ki kaldırım çalışmasında emek sarf eden işçilere çay ikram eden gençlik liderleri ve genç gönüllüler, gönülleri bir kez daha fethetti.

Bu anlamlı ikram karşısında şaşkın olduklarını belirten işçiler, göze hoş gelmeyen kötü kaldırım yollarını onarıyoruz. Çalışmalarımız esnasında bizlere sıcak çay ikram eden Ağrı Gençlik Merkezi gençlik liderlerine ve gönüllü gençlere teşekkür ediyoruz dediler.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.