22 Şubat 2019 Cuma 11:27
Ağrı Gençlik Merkezinden Türk Kızılayı’na Kan Bağışı

Ağrı Gençlik Merkezinden Türk Kızılayı’na Kan Bağışı

Ağrı Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi gençler Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundular.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi gençler Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundular. Ağrı Gençlik Merkezi tarafından "Biz Bitti Demeden Bitmez" sloganıyla kan bağış kampanyası düzenlendi. Kampanya ya gençlerin yoğun ilgisi oldu.

"Biz Bitti Demeden Bitmez" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Ağrı Gençlik Merkezi çalışanları ve gençler kan bağışında bulunarak, kampanyaya destek verdi.

Kızılay'a destek olmak için kan bağışında bulunduklarını belirten gençlerden Ayhan Altun ," Gençlik Merkezi tarafından başlatılan kan bağış kampanyasına destek olmak amacıyla ben de kan bağışında bulundum. Tüm genç arkadaşları Türk Kızılayına deste olmak olmaya davet ediyorum" dedi.

Kan bağışında bulunan gençleri ziyaret eden Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdür V.Cihan Demir, duyarlı davranışlarından dolayı gençlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.02.2019 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.