20 Aralık 2018 Perşembe 18:39
Ağrı Gençlik Platformu Seçime Gidiyor

Ağrı’da Gençliğin tek çatı altında toplanmasını hedefleyen Ağrı Gençlik Platformu, 29 Aralık Cumartesi yapacağı seçimle başkanını belirleyecek.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin destekleri ile bir araya gelen 600’ü aşkın genç, oluşturulan platforma başkanlık edebilmek amacıyla kıyasıya yarışacak. Adını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısına katılarak duyuran platformda şu ana kadar 3 başkan adayı müracaatı bulunuyor. 

Burak Şimşek, Muhammet Taştan ve Emrah Taylan’ın başkanlık için adaylığı açıkladığı platformda, başkan adaylığı için başvurusu süresi 24 Aralık Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. Başkanlık için 18-35 yaş arasında bulunmak dışında herhangi bir şart bulunmuyor.  Başkan olan kişi Platformu 2 yıl süreyle temsil etme hakkını kazanacak.

600 Delegenin oy kullanacağı seçimlere Ağrı’nın siyaset, bürokrasi ve Sivil Toplum Örgütleri de davet edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.