28 Haziran 2021 Pazartesi 19:42
Ağrı Gençlik Spor İl Müdürü Çalgan Öğrenci Yurtlarını Ziyaret Etti!

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan İl Müdürlülüklerine bağlı tesis ve yurtları ziyaret ederek incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Kız ve Erkek Öğrenci Yurtlarını ziyaret eden İl Müdürü Çalgan Yurt yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette açıklama yapan İl Müdürü Çalgan; Pandemi sürecinde tesislerimizi ve yurtlarımızı daha çok ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Yaptığımız incelemelerde tesis amirlerimiz ve yurt müdürlerimiz ile birlikte eksiklerimizi belirleyip bakım onarım çalışmalarını hızlandırıyoruz.

Amacımız 1 Eylül 2021 de açılacak olan yurtlarımızı hazır hale getirmektir. İnşallah çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yurtlarımızda ki eksikleri tesbit edip, en kısa sürede tadilatların yapıp hazır hale getireceğiz. Sporcularımıza ve öğrencilerimize daha iyi hizmet vermek adına çalışmalarımıza ara vermeden devem edeceğiz.'' Dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2021 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.