10 Mayıs 2014 Cumartesi 20:52
AĞRI GHSİM'DEN ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI

Burada açıklamalarda bulun İl Müdürü Mehmetşafi Erim;10–16 Mayıs arası Engelliler Haftasıdır. Engellilik insanlığın ortak sorunudur. Bu yüzden engelliler haftası yalnız ülkemizde değil Birleşmiş Milletlere üye 156 ülkede aynı zamanda değerlendirilir. Nüfusumuzun yaklaşık olarak yüzde 12’sini oluşturan engellilere hizmet etmek en başlıca görevimizdir. 

 

İl Müdürlüğü olarak engelli kardeşlerimiz için sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz olmuştur. Spor tesislerimizde ve Gençlik Merkezimize gelmek isteyen tüm engelli kardeşlerimiz için elimizden gelen imkânları kullanmaya hazırız. 11 Mayıs 2014 Pazar günü 50 kişilik engelli kardeşimizi Van iline geziye götüreceğiz. Engellilerimiz yılın her günü hatırlanmalıdır dedi. 

 

Altı Nokta Körler Derneği Aslan Kaya yapmış olduğu açıklamada;”Ağrı’da ilk defa bir müdür engellilerimize yakından ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor. İl Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Program İl Müdürü ile dernek üyeleri arasında geçen sıcak ve samimi sohbet ile devam etti.







Son Güncelleme: 10.05.2014 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.