18 Mayıs 2019 Cumartesi 11:13
Ağrı GSİM Cihan Demir’in 19 Mayıs Mesajı

Ağrı GSİM Cihan Demir’in 19 Mayıs Mesajı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Müdürü Demir yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin sembol günü olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz. Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür.

Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Bunu yaparken de en büyük ilham kaynağımızı şanlı tarihimizden ve ecdadımızdan aldık.

Bu duygu ve düşüncelerle başta geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.