06 Aralık 2017 Çarşamba 10:50
Ağrı Hak-iş ve Hizmet-İş Sendikalarından Aziz Sinan Alp'e Ziyaret

Samimi ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Hak-İş il temsilcisi Ahmet Varol; Bir ilde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ne kadar verimli ve bilinçli çalışmalara yaparsa, ilde ki gençler kahve köşelerinde daha çok uzaklaşıp, sosyal hayatta kendilerine yer bulurlar. Basında ve sosyal medyada takip ettiğimiz Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz gençliğe ve spora önem verdiğini görüyoruz. Buda bizleri çok mutlu ediyor. Gençlere sahip çıkan İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Son zamanlarda sporda elde edilen başarılara da değinen Varol; Ağrı ilimiz kayak ve atletizm branşları yanı sıra; Kick Boks, Boks, Güreş, Tekvando, Tenis, Vücut Geliştirme, Halter ve Yüzme gibi branşlardan da başarıların gelmesi başarılı bir ekip çalışmasının en güzel örneğidir. Varol, çalışmalarından dolayı İl Müdürü Alp’e teşekkür etti.

Hizmet- İş İl Temsilcisi Hakan Yiğit ise konuşmada Gençlik Merkezi çalışmalarına değinerek; Ağrı Gençlik Merkezimiz, gençler için büyük bir şans olduğunu belirterek, gençlerin boş zamanlarını burada değerlendirmelerini istedi. Elde edilen sportif başarılarla bizler de çok mutlu oluyoruz dedi.

İl Müdürü Alp ise ziyaretten dolayı Hak-İş ve Hizmet- İş il temsilcilerine teşekkür etti. Elde sportif başarılara değinen İl Müdürü Alp, sporcularımızın Dünya ve Avrupa şampiyonlukları Ağrı’da ve yurtta gündem oldu. Ayrıca farklı branşlarda ki Türkiye Şampiyonlukları ve diğer başarılar bizleri çok mutlu etti. Elde edilen bu başarılardan dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Devletimizin imkânları doğrultusunda Spora ve sporculara desteğimiz devam edecektir. Gençlik Merkezi çalışmalarına da değinen İl Müdürü Alp, ücretsiz verdiğimiz kurslarımız çok ilgi görüyor. Gençlik Merkezimiz kapıları tüm gençlerimize ve halkımıza açıktır. Burada sosyal ve kültürel faaliyetlerimizden sınırsız bir şekilde yararlanabilirler dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.