08 Şubat 2017 Çarşamba 13:22
Ağrı Halk Eğitim Merkezi Proje Ekibi Almanya'daki Eğitim Gezisinden Döndü

Ağrı Halk Eğitim Merkezi proje ekibiErasmus + programı kapsamında Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen “NUH’UN GEMİSİYLE AB’YE” isimli 2016-1-TR01-KA104-026887 numaralı proje kapsamında Almanya’daki 8 günlük eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifikalarını Alman yetkililerden aldılar.

Kurum müdürü Ahmet Aktaş, eğitim gezisinin çok verimli geçtiğini, gerek görülen eğitimler gerek ziyaret edilen eğitim kurumları ve yapılan kültürel gezilerin kendileri için çok faydalı olduğunu dile getirdi.

Bundan sonra da bu nitelikte projeler geliştirip; kurum olarak faaliyet alanlarını genişletmek istediklerini söyleyen Aktaş, bu proje sürecinde ve akabinde yapılan geziden edindikleri pozitif yaklaşım ve deneyimleri kurumsal hayatlarında değerlendireceklerini dile getirdi.

agri-halk-egitim-merkezi-proje-ekibi-almanya’daki-egitim-gezisinden-dondu.jpgagri-halk-egitim-merkezi-proje-ekibi-almanya’daki-egitim-gezisinden-dondu-001.jpgagri-halk-egitim-merkezi-proje-ekibi-almanya’daki-egitim-gezisinden-dondu-002.jpgagri-halk-egitim-merkezi-proje-ekibi-almanya’daki-egitim-gezisinden-dondu-003.jpgagri-halk-egitim-merkezi-proje-ekibi-almanya’daki-egitim-gezisinden-dondu-004.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.