01 Mayıs 2022 Pazar 22:38
Ağrı halkı bu kişileri derhal ifşa etmeli!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere günde 2 kilo et dağıtımı yapıldı. Bugünde ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere bayram şekerleri dağıtımına başlandı. 

Ağrı Belediye Binasının önünde ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 2 kilo bayram şekeri dağıtımı esnasında bazı kötü niyetli kişiler tarafından yapılan yardım sabote edilip, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere getirilen şeker kolilerini belediye bahçesinde kaçırarak hırsızlık yapıldı. Belediye yetkilileri vatandaşları uyararak “Bu şekerlerden birer paket alacaksınız, siz böyle kolilerce alarak kimseye bir şey kalmıyor” uyarılarda bulundu ama yetkililerin uyarılarını aldırış etmeyen art niyetli kişiler kolileri alarak ortadan kayboldular.

Ağrı Belediyesi yetkililerden aldığımız bilgilere göre, “Yarın ramazan bayramıdır, bayram dolaysıyla Belediye Başkanımız Sayın Savcı Sayan’ın bize verdiği talimatlar doğrultusunda, bizde ihtiyaç sahipleri ailelere destek olmak amacıyla bayram şekeri dağıtımına başladık. Şeker dağıtımı esnasında bazı kötü niyetli kişiler tarafından yapılan izdihamda dolayı toplam 111 koli bayram şekeri çalınmıştır. İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımları sabote etmek için böyle bir girişime geçilmiştir. Ağrı halkı bu hırsızları mutlaka ifşa etmelidir. Belediye yetkililerimiz olmasaydı bu kolilerin sayısı en az 500’ü geçecekti.” denildi.

Haberin Videosu

Son Güncelleme: 02.05.2022 01:30
Anahtar Kelimeler:
Ağrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.