23 Mayıs 2021 Pazar 10:24
Ağrı Halkı Filistinliler için Cumada bir araya geldi

Ağrı halkı Filistinliler için bir araya geldi

İşgal rejiminin Filistin'de yaptığı katliamda şehit olanlar için Ağrı halkı gıyabi cenaze namazına iştirak etti. Programda Hamas Siyasi Büro üyesi Musa Ebu Merzuk da çevrimiçi halka seslendi.

Filistin'de siyonist işgal rejiminin, 11 gün süren bombardımanın ardından ateşkese razı olmak zorunda kalması ve direnişin kararlı mücadelesi karşısında yenilgisini itiraf etmesi üzerine mutlu olan Müslümanlar şehitler için gıyabi cenaze namazları kılarak, Filistin'deki mücadelenin zaferinin devamı için dua ettiler.

Ağrı'da gıyabi cenaze kılınması ve dua edilmesi için Ağrı Kudüs Platformu tarafından Ağrı Ulu Camii'nde program organize edildi.

Ulu Camii'nde cuma namazında bir araya gelen halka Hamas Siyasi Büro üyesi Musa Ebu Merzuk çevrimiçi olarak seslendi.

Ebu Merzuk'un konuşmasının ardından Ağrı İl Müftü Vekili Murat Sarı Filistin'deki şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı.

Namazdan sonra yapılan dua ile program sona erdi.

Son Güncelleme: 23.05.2021 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.