18 Haziran 2018 Pazartesi 19:16
Ağrı Halkı Kayıp Kız Leyla için ayaklandı

Ağrı merkezde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çifti dün çocukları ile birlikte Ağrı'ya 15 kilometre uzaklıkta bulunan Bezirgan Köyü'ne akrabaları ile bayramlaşmak için gitmişti. 

Köyde evin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Leyla AYDEMİR'den hala haber alınamadı. Aile jandarmaya bildirilmesi üzerine jandarma ve AFAD ekipleri günlerdir arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken , Van AFAD ekiplerinin de katılımı ile arama çalışmaları genişletildi.

Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçların da katıldığı aramalar hala sonuç vermediği ve arama çalışmalarının hala sürdüğü bildirildi.
 

ASTOP Küçük Leyla için Seferber Oldu

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde kaybolan ve henüz bulunamayan Leyla Aydemir için Ağrı Sivil Toplum Platformu Seferber Oldu.

Arama Kurtarma Ekiplerine destek amacı ile arama çalışmalarına katılan ASTOP üyeleri, vatandaşlarında katılımı için çağrıda bulundu.

Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda ' ARAMA KURTARMA EKİPLERİNE DESTEK AMACI İLE TÜM AĞRI HALKINI KÜÇÜK LEYLA'NIN KAYBOLDUĞU BEZİRHANE KÖYÜNDEN BAŞLAYACAK OLAN ARAMA EKİBİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ ! ' ifadelerini kullanan ASTOP tüm Ağrı'lıları arama çalışmasına davet etti. 

Son Güncelleme: 18.06.2018 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.