19 Şubat 2020 Çarşamba 11:28
Ağrı Hayrettin Atmaca Kız AİHL'de Başarıya Giden Yol Semineri Gerçekleştirildi

Dünya Hafıza Rekortmeni ve 2018 YKS Türkiye 12. Ömer Faruk DOĞRU' nun konuşmacı olarak katıldığı seminere kar nedeni ile okulların tatili edilmesine rağmen öğrencilerin yoğun katılımı dikkat çekti.

Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İshak HASANOĞLU, Neriman KARAKOÇ, Şube Müdürleri Selahattin BİLGİÇ, Fırat KAYA, Mehmet Ali KIZGIN, Mehmet ÖZMÜŞ' ün yanı sıra okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ağrı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emre BAKIRÇAY' ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Burhan ADIGÜZEL' in selamlama konuşmasının ardından Ömer Faruk DOĞRU' nun verdiği seminer ile devam etti.

Sabah seansı saat 10:00' da, öğleden sonra ki senası da saat 13:30' da gerçekleşen seminerde konuşan Ömer Faruk DOĞRU, başarıya giden yolda dikkat edilmesi gereken hususları sıraladı.

Üniversite sınavlarına hazırlanmada düzenli tekrarın ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan ders kitaplarının önemine değinen DOĞRU, zihin kullanma yöntemleri, zihin sarayı ve zihin haritaları yoluyla kalıcı öğrenmenin mümkün olduğunu örneklerle açıkladı.

Programın ardından öğrenciler tarafından sorulan soruları cevaplandıran Ömer Faruk DOĞRU' ya İl Milli Eğitim Müdürü İshak HASANOĞLU tarafından plaket takdimi ile program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.