05 Aralık 2018 Çarşamba 11:11
​​​​​​​Ağrı HDP Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Belediye seçimlerine az kaldı. Yavaş yavaş tüm partiler adayları açıklıyor. Peki, Ağrı’ya HDP’den ilan edilen adaylar kimler?

Ağrı HDP Belediye Başkan adayları açıklandı…

2019 Belediye Seçimlerinde HDP – CHP Cephesi

Herkesin merak ettiği sorular arasında, HDP ile CHP’nin belediye seçimlerinde ittifak yapıp yapmayacağı yer alıyor. Bunlar merak edilirken, Ağrı HDP belediye başkan adayları açıklandı. Yapılacak olan seçimin sonunda, HDP’den belediye başkan adayı ilan edilmiş bir sonucun olması bekleniyor. İlan edilen isimler verilmiştir.

2019 Mart Ayı;

Seçimler için Mart ayı bekleniyor. HDP, CHP, AKP ve MHP yavaş yavaş belediye seçimleri için adaylarının kim olduğunu açıklıyor. Açıklamalar yapılırken, HDP’den de son olarak Ağrı için belirlemiş olduğu adaylar geldi.

Ağrı belediye başkan adayları kimler? Ağrı’ya HDP hangi belediye başkan adaylarını çıkardı? Sorularınızın yanıtı veriliyor olduğundan, kolay şekilde verilecek olan oylarda Ağrı halkının seçim yapmasının mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

Henüz CHP ile ittifak konusunda bir açıklama gelmiştir. Yapılan açıklamada HDP’nin Ağrı belediye başkan adayları açıklanmıştır.

HDP Ağrı Belediye Başkan Adayları

Yapılan açıklama ile HDP’nin Ağrı için belirlemiş olduğu adaylar öğrenildi. Mart ayında yapılacak olan seçimlerde, AKP – CHP – MHP’nin karşısında HDP de olacak. Sunulan başkan adayı isimlerine göre, Ağrı halkı seçimler yapacak.

Peki, Ağrı belediye başkan adayları Hdp’den kimler?

HDP Ağrı Belediye Başkan aday isimler;

  • Mehmet Akkuş
  • Mehmet Şahin
  • Heval Bozdağ

Büyük Şehir Belediye için aday gösterilmiş olan isimler verilmiştir. HDP’ten gelen isimler bu şekildedir.

Diyadin;

  • İhsan Yenigün

Doğubayazıt;

  • Mehmet İlkmi
  • Erhan Morkoç

Yukarıda verilen isimler de Diyadin ve Doğubayazıt ilçeleri içindir. Seçimler yukarıda verilenlere göre yapılacaktır. HDP tarafından sunulan adaylara göre belirlenecek olan adaylar, direkt olarak halk tarafından yapılacak seçim ile belirlenecek. Çalışmaların ne şeklide olacağı, belediyelerin yeni başkanları ile oluşturulacaktır.

Ağrı Belediye Başkan adayları kimler sorusunun yanıtlanması ile direkt olarak hangi belediye başkan adayları üzerinden seçim yapacağınızın kararını vereceksiniz. Belediye seçimleri sonrasında direkt olarak çalışmalar kaldığı yerden devam edecektir.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan 2018-12-05 11:38:55

Ağrıda chp nin oyu chp nin olsun.Hdp kazanır.İstanbulda muharrem ince yada ilhan kesici aday olursa oy verecek çok akrabam var.